DIADA 11S 2021 – Lluitem i guanyem la independència

Lluitem i guanyem la indepedència

La Diada 2021 – Lluitem i guanyem la independencia es tracta de una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins al Parlament de Catalunya

La societat civil ha estat la clau de volta de les grans victòries independentistes dels darrers anys. Ara, amb un Parlament amb majoria independentista en vots i en escons, cal que tornem a empènyer des de baix per avançar i fer efectiva la independència de Catalunya.

Vam guanyar el referèndum i ara ens toca guanyar la independència. Ho farem, com sempre, des de baix i al carrer, amb la força de la gent!

Aquesta Diada i l’1-O tornarem a sortir al carrer per deixar clar el nostre objectiu: lluitar i guanyar la independència!

 

Tornem al carrer!

Després de un referendum que vàrem guanyar, el qual en havia de dur a la independència em pasat quatre anys amb on hem tingut un govern dirigit desde Madrid donant pas a un govern tutelat, presos politics, exiliats, un indult de pa sucat amb oli i una pandemia. Ara es el moment de tornar al carrer i mostrar que seguim enpeus i hi seguirem fins aconseguir la independència. No ens serveixen ni govern de Vichy, ni falses taules de diàleg, ni falses promeses, ni estatuts retallats; només ens serveix el pa sencer. Estam farts de menjar-nos les molles.

Autocars

Assemblea Territorial d’Igualada conjuntament amb la de Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui organitza autocars per facilitar-vos l’assistència una vegada més a la gran manifestació de la nostra voluntat nacional d’esdevenir independents.

iNSCRIPCIONS ONLINE

Aquest any,  tal i com vàrem fer l’any 2019, pots comprar el teu BITLLET 🎫 de BUS  🚌 ONLINE !!

https://www.inscriu.me/ca/anc-igualada-autobusos-11s-2021

 

INSCRIPCIONS PRESENCIALS

La venda PRESENCIAL de bitllets de BUS 🚌  tindrà lloc al següent llocs i dies:

  • ATENEU
    • Dimecres  1, Dijous 2 i Dimecres 3 de SETEMBREde 19 a 21h
    • Dimecres 8, Dijous 9 de SETEMBRE, de 19h a 21h

Recordem que les places son limitades.

Els AUTOBUSOS SORTIRAN a les 12.00 del l’Estació d’Autobusos d’Igualada

L’organització es reserva el dret a modificar els horaris i lloc de sortida segons les circumstàncies especials de la diada.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five + 6 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.