DIADA 11S 2019 – Objectiu Independència

DIADA 11S 2019 – Objectiu Independència

La Diada 2019 – Objectiu Independència omplirà la gran Via de Barcelona, plaça Espanya i els cinc carrers adjacents, i traslladarà un missatge a favor de la unitat estratègica per assolir la independència. 

Convertir la Diada en una jornada encara més útil i necessària per avançar cap a la independència. Aquest és l’objectiu essencial de la Diada 2019 – Objectiu Independència. D’una banda, es durà terme una manifestació multitudinària durant la tarda, que omplirà la plaça Espanya i els carrers adjacents: Paral·lel, Creu Coberta, Tarragona, Maria Cristina i Gran Via. Una confluència de carrers en una plaça que segons la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, “representa la pluralitat de l’independentisme” per posar-se d’acord per un objectiu comú: la independència. Gran via s’allargarà fins a passeig de Gràcia.

Aquest #11S ##ObjectiuIndependència. No podem fallar !!

 

Més enllà de sortir al carrer – Espai Eines de País

La principal novetat d’enguany és un espai que s’habilitarà durant al MATÍ, que s’anomenarà Espai Eines de País. Com indica el nou full de ruta de l’Assemblea, un dels pilars de treball és i serà la lluita noviolenta. Volem que aquesta Diada serveixi perquè la gent “prengui consciència” i senti que ha fet alguna cosa “útil” per aconseguir la independència. Per aconseguir la independència efectiva algun dia, necessitem compensar les febleses.

Aquest espai permetrà que la gent s’informi de les maneres que té per avançar cap a la independència, s’enforteixi i permeti recuperar espais de poder: com enfortir els sindicats nacionals, els col·legis professionals o es faci consumidor estratègic. També estarà acompanyat d’altres activitats com un cinefòrum de la noviolència.

Fem una crida a omplir el carrers a la tarda i omplir l’espai Eines de País durant el matí, per “enfortir el sindicalisme nacional, autònom i sobirà”, i, en definitiva, donar eines “d’apoderament” a la ciutadania perquè les conegui i les apliqui.

 

AUTOCARS

L’Assemblea Territorial d’Igualada organitza autocars per facilitar-vos l’assistència una vegada més a la gran manifestació de la nostra voluntat nacional d’esdevenir independents.

 

INSCRIPCIONS ONLINE

Aquest any,  com a NOVETAT, pots comprar el teu BITLLET 🎫 de BUS  🚌 ONLINE !!

https://www.inscriu.me/ca/anc-igualada-autobusos-11s-2019

 

INSCRIPCIONS PRESENCIALS

La venda PRESENCIAL de bitllets de BUS 🚌 i samarretes 🎽commemoratives de la diada tindrà lloc als següents llocs i dies:

  • PLAÇA AJUNTAMENT
    • Divendres 23 i dissabte 24 d’AGOST, de 19h a 21h
  • ATENEU
    • Divendres 30 i Dissabte 31 d’AGOST, de 19 a 21h
    • Dijous 5, Divendres 6 i Dissabte 7 de SETEMBRE, de 19h a 21h
    • Dilluns 9 de SETEMBRE, de 19h a 21h

Recordem que les places son limitades.

Els AUTOBUSOS SORTIRAN a les 12.30 del Carrer del Rec (pendent de confirmació).

L’organització es reserva el dret a modificar els horaris segons les circumstàncies especials de la diada.

 

 

SAMARRETA

En aquests mateixos horaris, també podreu comprar el pack amb la samarreta🎽

L’Assemblea no rep subvencions de cap tipus, només es finança a través dels seus socis i sòcies, de donatius de milers i milers de persones i de la venda de samarretes de l’11 de Setembre. Per això, és tan important que adquireixis el lot de la Diada, perquè ajudes a finançar la Diada 2019 – Objectiu Independència, així com moltes altres campanyes que fem durant l’any. Però, sobretot, ajudes a mantenir la nostra independència d’actuació.

Els 15 € del preu es distribueixen de la manera següent:

El cost de produir el lot a Catalunya i els costos de logística i distribució sumen uns 6 €. Cal sumar-hi l’IVA: 2,60 €. La resta de l’import és el marge que queda per poder finançar les nostres campanyes.

L’Assemblea destinarà 6 € del teu lot de l’Onze de Setembre de 2019 a campanyes de l’Assemblea per aconseguir la independència.

Com es finança l’Assemblea?

Només gràcies a les quotes dels nostres socis i sòcies i gràcies als donatius de la ciutadania. L’Assemblea Nacional Catalana no rep cap tipus de subvenció ni té cap crèdit. D’aquesta manera, podem mantenir la nostra independència d’actuació.

Adquirint aquest lot, fas molt.

Ajudes a guanyar la independència!

Sobre la samarreta

La samarreta de la Diada 2019 – Objectiu Independència disposa del certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Aquesta certificació assegura que la peça confeccionada gaudeix del reconeixement de qualitat que s’assigna als productes tèxtils que són respectuosos amb la salut, el medi ambient i amb les condicions laborals i socials de la seva producció. Les etiquetes i certificats Oeko-Tex només s’atorguen a les peces que compleixen amb els requisits de seguretat humana i ecològica dels productes tèxtils en totes les etapes de la producció i al llarg de la cadena de valor tèxtil. Així mateix, asseguren els condicions apropiades, tan socials com mediambientals, de les instal·lacions de producció.

A més, i seguint els criteris de la campanya de Consum Estratègic engegada el 2018, que busquen enfortir les empreses vinculades amb els valors republicans, de respecte a les decisions democràtiques, i sense ingerències polítiques, la samarreta d‘enguany torna a ser un producte 100% català: ideat, confeccionat i estampat a Catalunya.

– La samarreta està confeccionada íntegrament a Catalunya.

– El lot de la Diada d’enguany inclou, a més de la samarreta, una bossa de tela de color cru amb l’eslògan de la campanya.

– Tot està empaquetat amb plàstic reciclat.

Aquí tens el llistat de talles disponibles:L

Talla

S

M

L

XL

XXL

XXXL

 

Home

50 x 70

53 x 72

56 x 74

59 x 76

62 x 78

65 x 81

cm

Dona

44 x 63

46,5 x 64,5

49 x 66

51,5 x 68

cm

Talla

1-2 anys

3-4 anys

5-6 anys

7-8 anys

9-11 anys

12-13 anys

 

Nen

30 x 41

33 x 45

36 x 49

39 x 53

42 x 56

46 x 61 

cm

 

INSCRIPCIÓ A LA DIADA 2019

La manifestació es divideix en quatre grans àrees d’uns 6 trams cada una. En total, 26 trams que representen tot el territori i que faciliten l’organització.

A l’Anoia ens toca el tram nº 16. Inscriviu-vos a diada.assemblea.cat de l’Assemblea.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 − eight =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.