DIADA PER LA REPÚBLICA – 11S 2018 – Fem la República Catalana

DIADA PER LA REPÚBLICA – 11S 2018 – Fem la República Catalana

Ja estan en marxa els preparatius de la gran manifestació que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està organitzant per la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre. Enguany en un moment políticament molt complex.

Després del referèndum d’independència de l’1 d’octubre, en el qual més de 2,2 milions de persones van sortir a votar i un 90% ho va fer pel sí a la independència, l’Estat espanyol ha intensificat una campanya repressiva sense precedents contra la ciutadania i contra el moviment independentista. Primer, amb l’aplicació de l’article 155, que liquidava l’autogovern català i suspenia el Parlament català. Després, amb la persecució, l’exili i l’empresonament de líders polítics i civils, alguns dels quals fa més de deu mesos que són en presó preventiva a l’espera de judici, en un procés d’instrucció ple d’irregularitats i sense garanties. A l’actitud pacífica i democràtica de la societat catalana, el Govern espanyol només hi ha respost amb la repressió.

Exigir el mandat del referèndum del passat 1 d’octubre

La manifestació d’enguany serà per reivindicar el mandat de l’1 d’octubre i defensar la declaració d’independència feta al Parlament de Catalunya el 27 d’octubre del 2017, que no s’ha fet efectiva.

A Barcelona, s’espera que centenars de milers de persones surtin al carrer per reclamar la independència de Catalunya sota el lema Fem la República catalana. Serà el setè any consecutiu que l’ANC organitza una manifestació massiva per reivindicar el dret d’autodeterminació de Catalunya. Des del 2012, a cada convocatòria s’hi han aplegat més d’un milió de persones, sempre pacíficament i cívica. Enguany es preveu una nova gran marxa, especialment després de la victòria del sí al referèndum de l’1 d’octubre i del context de repressió.

La manifestació omplirà la Diagonal de Barcelona, una de les artèries de la ciutat. La gent es concentrarà al llarg de l’avinguda i, a partir de les 17,14 h, s’iniciarà una onada sonora feta pels assistents que la recorrerà de punta a punta. Els manifestants exhibiran els seus propis cartells per donar així la veu a la ciutadania perquè s’expressi i, d’aquesta manera, faci caure tots els murs que impedeixen implementar la República catalana.

 

AUTOCARS

L’Assemblea Territorial d’Igualada organitza autocars per facilitar-vos l’assistència una vegada més a la gran manifestació de la nostra voluntat nacional d’esdevenir independents.

La venda de bitllets i samarretes commemoratives de la diada tindrà lloc als següents llocs i dies:

 • PLAÇA AJUNTAMENT
  • Divendres 24 i dissabte 25 d’AGOST, de 18h a 21h
 • ATENEU
  • Divendres 31 d’AGOST, de 18 a 21h
  • Dissabte 1 de SETEMBRE, de 18 a 21h
  • Dimarts 4 de SETEMBRE, de 18h a 21h
  • Dimecres 5 de SETEMBRE, de 18h a 21h
  • Dijous 6 de SETEMBRE, de 18h a 21h
  • Divendres 7 de SETEMBRE, de 18h a 21h
  • Dissabte 8 de SETEMBRE, de 18h a 21h

Recordem que les places son limitades.

Els horaris d’anada i tornada dels busos seran similars als d’altres anys. Us els concretarem més endavant, així com els actes que es duran a terme.

També podreu comprar el pack amb la samarreta i tindrem estelades i domassos per penjar al balcó !!

 

INSCRIPCIÓ A LA DIADA 2018

Aquest Onze de Setembre encarem una Diada transcendental: ara toca fer la República catalana. Omplirem la Diagonal de Barcelona per recuperar la força popular i apoderar-nos per donar forma al mandat que vam votar massivament l’1 d’octubre del 2017. Mai abans havíem estat tan a prop del cim. Només amb la força de la gent aconseguirem fer aquest darrer tram per conquerir, d’una vegada per totes, la independència.

Aquest Onze de setembre, omplim la Diagonal i comencem a fer la República catalana!

A l’Anoia ens toca el tram nº 24. Inscriviu-vos a través de la pàgina web de l’Assemblea.

Aquest #11S #FemLaRepúblicaCatalana. No podem fallar !!

 

Igualada per la Independència

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 − nine =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.