REPÚBLICA ARA – Manifestació 11 Març – 17h – ANC IGUALADA

REPÚBLICA ARA – Manifestació 11 Març – 17h – ANC IGUALADA

🔴📣REPÚBLICA ARA !!📣🔴

L’Assemblea Nacional Catalana convoca la ciutadania el diumenge 11 de març, a les 17.00 h, a una manifestació multitudinària per exigir que el nou Govern obeeixi el mandat de l’1 d’octubre i posi en marxa la Llei de transitorietat i les institucions de la República. Mantenim la mateixa posició des del 31 d’octubre: cal restituir el Govern legítim i fer valdre la Declaració d’independència. Per això l’ANC considera que la renúncia de Carles Puigdemont a la investidura no era el que milers de catalans esperaven, i també deplora l’espectacle de les últimes setmanes entre els partits. Malgrat tot, l’ANC es mantindrà sempre fidel a tota accció política que faci avançar la República.

La manifestació de l’11 de març començarà al passeig de Colom a les 17.00 h i acabarà davant el Parc de la Ciutadella amb un acte polític on s’exigirà als representants polítics que compleixin allò que van prometre a les eleccions del 21 de desembre: recuperar el Govern legítim i desplegar la República.

Des de l’ANC IGUALADA organitzem 🚌 BUS x anar-hi.

VENDA TIQUETS:
📍 Ateneu Igualadí
🕖 dimecres 7, dijous 8 i divendres 9, de 19h a 21h.

Vine a omplir Colom ! #RepúblicaAra !

ANC IGUALADA

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one + three =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.