Encetem la SETMANA DE LA LLIBERTAT !! – ANC IGUALADA

Encetem la SETMANA DE LA LLIBERTAT !! – ANC IGUALADA

Davant d’una situació “extrema”, entrem en una nova fase de mobilitzacions “més contundents” per donar resposta a tots aquests atacs polítics i judicials.

Encetem la “Setmana de la Llibertat”, que comptarà amb dos plats forts. D’una banda, una gran ATURADA de país, DIMECRES dia 8 de novembre, viurem una gran aturada de país en protesta per les detencions efectuades per l’Audiència Nacional, i de l’altra, el proper DISSABTE 11 de novembre, acollirà una multitudinària manifestació en defensa de la República i per exigir l’alliberament dels presos polítics.

Per donar-ho a conèixer, demà DIUMENGE 5 de Novembre, a les 11 del matí, organitzem una ENCARTELLADA a la Plaça de l’Ajuntament.

 

Respecte a l’ATURADA de país hem decidit adherir-se a la convocatòria feta per diversos actors sindicals, tal i com es va fer el passat 3 d’octubre, per demanar l’alliberament immediat dels presos polítics, però també per reclamar el restabliment de la democràcia.

Respecte la gran MOBILITZACIÓ, volem fer una gran manifestació de país i convertir el proper 11-N en un 11-S perquè tothom vegi que som un poble de pau que l’únic que reclama és la llibertat dels presos polítics i que volem ser una república.

Amb aquest objectiu des d’ANC IGUALADA organitzem autocars.

Com sempre, però més que mai, no podem fallar !! Defensem la República !!

ANC IGUALADA

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × two =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.