Acte INFORMACIÓ LLEI REFERÈNDUM – Dimecres 19 Juliol – 2/4 de 8 vespre – Plaça Ajuntament Igualada

Acte INFORMACIÓ LLEI REFERÈNDUM – Dimecres 19 Juliol – 2/4 de 8 vespre – Plaça Ajuntament Igualada

El dimecres 19 de juliol s’inicia a les capitals de comarca la campanya Garanties per a la democràcia: Per un referèndum legal, efectiu i vinculant, d’informació sobre el referèndum d’independència de Catalunya i la Llei que el regula. Els seus actes plasmen el compromís adquirit pels parlamentaris i el Govern en la presentació de la campanya, el 4 de juliol, al Teatre Nacional de Catalunya: explicar arreu la Llei i respondre les preguntes i dubtes que es plantegin.

 

Amb aquest objectiu, el pròxim dimecres 19 de Juliol, 2/4 de 8 del vespre, a la Plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc un acte de explicació de la llei del referéndum, per part de diputats del Parlament de Catalunya.

 

Des de l’Assemblea Nacional Catalana, Foment Casal Popular i Omnium Anoia, com a organitzadors de l’acte, animem a tothom a venir i aprofitar aquesta oportunitat per conèixer els detalls de la llei que regularà la celebració del referèndum el 1 d’Octubre.

 

Referèndum es Democràcia !

 

ANC IGUALADA, FOMENT CASAL POPULAR, OMNIUM ANOIA

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 18 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.