EL 6 DE FEBRER ENS JUTGEN A TOTS

EL 6 DE FEBRER ENS JUTGEN A TOTS

A partir del 6 de febrer, tindrà lloc el judici a l’expresident de la Generalitat Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera Irene Rigau.

 

El presumpte delicte? Haver permès que dos milions i mig de ciutadans s’expressessin a les urnes el 9N. Aquell fet ha comportat que hagin estat acusats dels delictes de desobediència i prevaricació, pels quals la Fiscalia sol·licita entre 9 i 10 anys d’inhabilitació.

 

De fet, el 6F ens jutgen a tots. És la democràcia mateixa la que serà jutjada i amb ella la voluntat d’un poble d’expressar-se lliurement a través de les urnes.

 

Fem una crida a la mobilització a tots els que vau participar en el 9N i a tots els demòcrates en general. La transcendència d’aquest judici ens demana fer un gest clar i sense reserves, cal sortir al carrer el pròxim 6 de febrer per acompanyar els investigats i defensar la dignitat d’un país i la democràcia mateixa.

 

Som conscients que el judici tindrà lloc en horari laboral. Us demanem que organitzeu les agendes amb antelació suficient i, si és el cas, que utilitzeu dies de vacances o de lliure disposició per poder-hi assistir.

 

En definitiva, tant si vas participar en el 9N com si no ho vas fer però defenses la democràcia i creus que les urnes mai poden ser judicialitzades, estàs citat el dilluns 6 de febrer a les 8:15 del matí. Aviat se sabrà el lloc concret on el judici es realitzarà i ho comunicarem oportunament.

 

Demanem que t’hi apuntis, com hem fet en altres grans mobilitzacions, per mostrar el teu compromís en la defensa de la democràcia i la llibertat. Pots inscriure-t’hi en el següent enllaç: https://9nsomtots.cat

 

Entre tots deixarem ben clar que la democràcia i la voluntat ciutadana no s’inhabiliten!

 


AUTOBUS IGUALADA


L’Assemblea Territorial d’Igualada organitza autobús per facilitar-vos l’assistència una vegada més per aconseguir que sigui una gran manifestació de la nostra voluntat nacional d’esdevenir independents i recolzar els nostres representants polítics.


La venda de bitllets d’autobús tindrà lloc a l’Ateneu Igualadí, els dies següents:

  • Dimecres 1 de Febrer:
    • Matí: de 11 a 2/4 de 2
    • Tarda: de 7 a 9h
  • Dijous 2 de Febrer:
    • Tarda: de 7 a 9h

 

Pels que siguin fora d’Igualada, poden contactar amb la seva Assemblea Territorial, per comprar els bitllets.

 

L’horari de sortida serà 2/4 de 7 del matí, des de l’estació de busos d’Igualada. La previsió es tornar a l’hora de dinar.

 

El preu es de 9€.

 

El 6 de febrer comptem amb tots els demòcrates, comptem amb tu!


Igualada per la Independència

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − 12 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.