Carme Forcadell – 15D Acte de suport – 16D acompanyem a declarar

Carme Forcadell – 15D Acte de suport – 16D acompanyem a declarar

Estimats companys i companyes, ara toca defensar la nostra presidenta del Parlament.

El proper 16 de desembre Carme Forcadell ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Per aquest motiu, us convoquem per a donar-li suport amb un missatge clar. Ella va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya i estarem al seu costat especialment quan sigui cridada a declarar davant tribunals per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional.

Per aquest motiu ens concentrarem el dijous 15 de desembre a les 20 h, davant de l’Ajuntament d’Igualada, on es llegirà un manifest.

L’endemà, divendres 16, a les 9 del matí, per tal de donar escalfor i transmetre in situ el suport que es mereix pel fet de complir el mandat democràtic del poble de Catalunya, fem una crida a acompanyar la presidenta a les portes del TSJC, situat al passeig de Lluís Companys, 12-14 de Barcelona,

Tots al costat de la nostra presidenta !! #totsambforcadell !!

ANC IGUALADA

ANC_IGUALADA pancarta

Share

One thought on “Carme Forcadell – 15D Acte de suport – 16D acompanyem a declarar

  1. Pere Dámaso Padrós

    Es un acte imprescindible però crec que en general no fem suficient , es necessari protestar molt mes de formes diferents, des de estelades als balcons fins a mes manifestacions de tot tipus al carrer i a les institucions, falta crec jo, mes compromís per part de tots, pasquins, pintades en llocs permesos etc. etc.
    Em d’animar molt mes el conjunt del personal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 − one =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.