Consulta Referèndum Independència – Avantatges i inconvenients – Dijous 7 de Juliol – 8 vespre – Ateneu Igualadí

Consulta Referèndum Independència – Avantatges i inconvenients – Dijous 7 de Juliol – 8 vespre – Ateneu Igualadí

Benvolguts,

 

Com sabreu, en la reunió del passat dissabte 11 de Juny, el Secretariat de l’ANC va decidir consultar als socis sobre la convocatòria d’un Referèndum d’Independència (RI).

 

Des que s’ha fet pública la intenció de l’ANC de consultar sobre el RI (Referèndum d’Independència) el tema ha adquirit un notable interès a nivell mediàtic i a les xarxes socials, on s’ha generat debat i han aparegut diverses opinions.

 

Per ajudar a aclarir dubtes, us fem arribar l’argumentari de preguntes i respostes que han preparat des de el SN en relació amb la consulta sobre el Referèndum

d’Independència que podreu trobar en el següent enllaç:

 

Argumentari

 

Per altra banda, des de l’AT d’Igualada, conscients d’estar davant d’una proposta transcendent i engrescadora però que alhora pot generar interrogants, hem cregut oportú organitzar un debat per tal que tots els socis puguem dir-hi la nostra, debatre i aclarir dubtes.

 

L’acte tindrà lloc el proper dijous 7 de Juliol a les 20h a la sala de socis de l’Ateneu i comptarà amb la ponència de Marcel Mateu, professor de dret constitucional de la UAB i també amb la participació de Josep Castelltort, representant de l’Anoia al Secretariat Nacional.

 

Us animem a assistir-hi i a participar-hi enèrgicament. Així com també a venir-hi acompanyats d’aquelles persones que, tot i no ser socis/sòcies de l’ANC, tenen inquietud i interès en el procés independentista.

 

Per altra banda, aprofitem per fer-vos arribar informació rellevant respecte a la consulta.

 

Calendari de la consulta als socis i qüestions tècniques

 

En el plenari del Secretariat Nacional del passat dia 11 a Badalona i atesa la situació política dels últims dies, es va considerar necessari efectuar una consulta a tots els socis i simpatitzants amb el següent text:

 

Vols que l’ANC exigeixi a les institucions catalanes que convoquin al poble de Catalunya a un referèndum per DECIDIR sobre la independència?

 

A Igualada, aquesta consulta es farà de manera presencial el divendres 15 de juliol de 17:00 a 21:00h.

 

També es podrà votar telemàticament des del dia 13 fins al 16 de juliol a les 14:00h.

 

Podran votar tots els membres de l’ANC que en data 12 de juliol es trobin correctament inscrits com a socis de ple dret.

 

Els membres que prevegin que el dia de la consulta no podran votar ni presencialment ni telemàticament podran demanar a la junta de la consulta de fer-ho anticipadament, a partir del dia 4 de juliol, mitjançant un correu electrònic a juntaconsulta2016@assemblea.cat. Les dates en què es podrà exercir el vot anticipat seran del dia 7 al 12 de juliol.

 

Els simpatitzants i col·laboradors que en la mateixa data del 12 de juliol estiguin inscrits, també podran votar, tot i que el seu vot tindrà caràcter consultiu.

 

En tot cas és aconsellable que tothom qui prevegi votar comprovi que figura correctament inscrit en el cens accedint a les següents enllaços:

 

• Amb el DNI

• Amb el nº d’ASSOCIAT

 

També podeu consultar el manual de la consulta clicant aquí

 

Estem vivint un moment històric, i des de la societat civil hem de seguir tenint un paper actiu!

 

Us esperem el dia 7.

 

Salutacions cordials,

ANC Igualada

 

Xerrada complerta

 

Exposició Marcel Mateu

 

 

ANC_IGUALADA pancarta

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven + twelve =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.