Eleccions Assemblea Territorial d’Igualada – 14 Maig 2016

Eleccions Assemblea Territorial d’Igualada – 14 Maig 2016

Benvolguts socis de l’Assemblea Territorial d’Igualada,

 

Com sabeu, per al dia 14 de maig estan convocades les eleccions anuals preceptives al Secretariat Nacional de l’ANC (ja heu rebut la convocatòria des de la junta electoral).

 

Atès que s’ha complert l’any de mandat de l’actual Junta de l’Assemblea Territorial (AT) d’Igualada, us informem que aquell mateix dia 14 de maig, coincidint amb les eleccions al Secretariat Nacional (SN), també farem eleccions a la Junta de l’AT. Les dues eleccions tindran lloc a l’Ateneu d’Igualada, de 10h a 14h.

 

Amb aquest motiu, alhora que us animem a la participació a les dues eleccions, les de l’AT i del SN, us diem que, si ho desitgeu, a partir d’avui, 26 d’abril, i fins les 24 hores del 3 de maig, us podeu presentar (tots els membres de ple dret de l’ANC que, en data de 14 d’abril de 2016, estiguin degudament inscrits, siguin majors d’edat i es trobin al corrent de pagament) per a un càrrec electe (Coordinador, Secretari, Tresorer i Vocals) de la Junta i ho comuniqueu a aquest correu de l’AT d’Igualada (igualada@assemblea.cat)

 

Junta Assemblea Territorial d’Igualada. Qui som? què fem?            

Els membres de la Junta ens reunim setmanal o quinzenalment durant un parell d’hores, depenent de la feina, per tal de decidir, organitzar i dur a terme les accions al municipi. També comentem les informacions que ens arriben tant des del Secretariat Nacional com des dels mitjans i que tenen que veure amb el nostre objectiu, la independència. 

 

Una vegada al mes ens trobem amb les altres juntes territorials de la comarca i amb els coordinadors comarcals per tal de compartir  les línies d’acció, iniciatives i activitats a dur a terme i organitzar accions conjuntes quan és el cas.

 

Com veieu, no demana una gran dedicació i esforç. Us convidem a presentar-vos com a candidats per treballar amb nosaltres.

 

Si us cal algun aclariment, contacteu directament a l’adreça de correu que us hem comentat anteriorment.

 

Tinguem clar que encara no hem aconseguit res i que hem de continuar treballant per aconseguir ampliar la majoria independentista! 

 

Cordialment

ANC Igualada

 

ANC_IGUALADA pancarta

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 5 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.