Diumenge 22 Novembre – 12h – L’ANC convoca una mobilització ciutadana per donar suport a les institucions i demanar unitat

Diumenge 22 Novembre – 12h – L’ANC convoca una mobilització ciutadana per donar suport a les institucions i demanar unitat

L’Assemblea Nacional Catalana convoca a una concentració aquest diumenge 22 de novembre (12.00 del matí al Passeig dels til·lers dins el Parc de la Ciutadella) i fa extensible la crida a les seves Assemblees Territorials i a tota la ciutadania per fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre.

Tal i com ja es va anunciar la setmana passada –recordem que l’acte estava previst pel passat 15 de novembre però es va haver d’ajornar-, des de l’ANC es vol fer especial èmfasi en el doble objectiu de la convocatòria: d’una banda expressar el suport públic de la societat civil a les seves institucions, al Parlament de Catalunya i a la resolució aprovada dilluns passat, davant els atacs per part dels organismes de l’Estat espanyol i, de l’altra, demanar unitat als 72 diputats per tirar endavant el procés.

En aquest sentit, volem recordar el document aprovat pel Secretariat Nacional el passat dissabte 14 de novembre, i fet públic aquesta setmana, amb el posicionament polític de l’Assemblea davant l’escenari actual: Declaració de Vilanova.

Les persones que anhelem un acord de les forces polítiques ens unirem diumenge en un clam per la unitat, el govern i la independència.

Tots passem hores de més dubtes i altres de més clarividència, segons els imputs que anem rebent, però és clar que no ens podem quedar de braços plegats a casa en aquest moment.

La intenció de l’acte és demanar compromís als 72 diputats i diputades sobiranistes per desencatllar la situació en el menor temps possible.

Us animem a que el proper diumenge sigueu a Barcelona i fem una bona colla.

Us informem que a l’Anoia organitzem autocars per facilitar el desplaçament a Barcelona. El preu és 5 € per persona major de 8 anys. La sortida dels busos és prevista a l’estació d’Igualada a les 10 del matí. Ens proposem també fer sortides d’altres municipis per facilitar la proximitat en funció de les inscripcions.

Els interessats en el bus feu un correu al JM Oller: 1408jom2@gmail.com

LOGO-ASSEMBLEA-IGUALADA-300x200 (3)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

12 − three =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.