ARA ÉS L’HORA es mobilitza en suport a la democràcia amb la campanya #9NSomTots

ARA ÉS L’HORA es mobilitza en suport a la democràcia amb la campanya #9NSomTots

ARA és l’HORA ha engegat la campanya #9NSomTots en suport a la democràcia i als imputats del 9N. La campanya, impulsada conjuntament amb l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), convida a tothom a fer tres accions concretes com a mostra de suport als imputats del 9N: la difusió d’un manifest del PNDD que les entitats i els ajuntaments poden firmar, l’enviament  d’una carta al TSJC i la participació als actes de suport a les institucions catalanes, organitzats arreu del territori els propers dies 13 i 15 d’octubre.

El president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d’Educació, Irene Rigau, declararan davant dels jutjats després d’haver estat imputats per haver posat les urnes el passat 9 de novembre.

Per això, des d’ARA és l’HORA es vol recordar la il·lusió que va empènyer la ciutadania a participar de forma massiva a la consulta del 9N, amb gairebé 2,4 milions de vots i reivindicar el caràcter col·lectiu i de país que va tenir aquella jornada.

Convidem els ciutadans a signar i enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la carta que trobaran al web (www.araeslhora.cat) i que us adjuntem. Proposem una enviada massiva per fer sentir, també al Tribunal, la disconformitat de tots aquells que vam participar en el 9N.

D’altra banda, convidem també a difondre el manifest del PNDD, que les entitats i els ajuntaments poden firmar. Aquest text es llegirà a tots els actes que es faran el proper 13 d’octubre davant de tots els municipis. Així mateix, fem una crida als ciutadans a aplegar-se als respectius consistoris a les 19:30 de dimarts dia 13. Entre les altres mobilitzacions al carrer recordem la crida a congregar-se davant del TSJC a les 9:30 del matí dels dies 13 i 15, quan les persones imputades vagin a declarar.

Finalment, fem una crida a compartir les accions a la xarxa amb l’etiqueta #9Nsomtots. Podeu compartir els continguts del web amb aquesta etiqueta, fotografiar les concentracions i difondre’n les fotos per la xarxa també amb l’etiqueta o fer públic el vostre enviament de la carta al TSJC.

 

ENLLAÇ A LA CARTA:

https://s.bsd.net/catalonia/main/page/file/41b5f1f54919781458_q2m6bv0ev.pdf

 

MOBILITZACIONS PREVISTES

Dimarts 13 d’octubre

9.30h, TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona)

  Concentració de suport a la consellera d’Ensenyament.

15.30h, TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona)
   Concentració de suport a l’exvicepresidenta del Govern.

19.30h, Suma’t a les concentracions davant dels ajuntaments de tots els municipis catalans en suport a les institucions.
 

Dijous 15 d’octubre

9.00h, Arc de Triomf, Barcelona.

Concentració d’electes del món local davant el Monument al President Companys (Arc de Triomf)

9.30h, TSJC (Passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona)
  Concentració de suport al President de la Generalitat.

 

 

LOGO-ASSEMBLEA-IGUALADA-300x200 (3)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + 4 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.