Actes Diada – Aprenem de la història (10S) i Via Lliure per la República Catalana (11S) – ANC d’Igualada

Actes Diada – Aprenem de la història (10S) i Via Lliure per la República Catalana (11S) – ANC d’Igualada

La manifestació d’enguany, volem que sigui la definitiva Via Lliure per la República Catalana, i amb aquest propòsit, des de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Igualada, hem preparat els actes dels dies 10 i 11 de Setembre.

 

Per començar a escalfar motors, el dia 10, quan passin 10 minuts de les 10 de la nit, just abans de l’acte “Marxa de les torxes” organitzada per “La Teixidora” tindrà lloc, a la Plaça de l’Ajuntament, l’acte “Aprenem de la història”, on quedarà palès que, des del 1714, el poble català no ha tingut les coses fàcils per subsistir com a poble i arribar fins el punt que ens trobem en aquest moment.

 

La programació del acte del dia 11 de setembre, “Via Lliure a la República Catalana”, serà:

  • 2/4 de 12: Trobada i concentració a la plaça de l’Ajuntament de tots els expedicionaris.
  • ¾ de 12: a la mateixa plaça, per part de l’ANC d’Igualada es farà el lliurament a l’alcalde, Marc Castells, d’una estelada per renovar la que ja està hissada a la rotonda de l’Avinguda Mestre Montaner.
  • Al voltant de les 12h, després de la lectura d’un manifest institucional i la representació dels 10 eixos de la Via Lliure, des de la plaça de l’Ajuntament iniciarem el recorregut cap els autocars situats al carrer del Rec.

Durant la concentració comptarem amb l’actuació dels Grallers, Capgrossos i Gegants del Bisbalet.

 

Està previst que la sortida dels autobusos cap a la Meridiana sigui a ¾ d’1.

 

Omplirem la Meridiana formant un immens mosaic blanc que dotarem de color; símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença. I, per fer-ho possible, cal que sigui la més multitudinària de la nostra història per, entre tots, convertir la Via Lliure en l’onada d’il·lusió que ens portarà a una majoria independentista el 27S.

 

Ara és l’hora!

L’11S omplim la Meridiana,

el 27S guanyem la República Catalana!

 

ANC Igualada

 

En cas de tenir algun dubte i/o de desitjar alguna altra informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça diada.igualada.anc@gmail.com

 

LOGO-ASSEMBLEA-IGUALADA-300x200 (3)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.