ANC, dissabte 11 juliol, Acte central Regió 7 a Manresa

ANC, dissabte 11 juliol, Acte central Regió 7 a Manresa

El proper dissabte 11 de juliol a Manresa, a les terres de la Catalunya central, hi haurà l’acte de l’ANC ‘VIA LLIURE A LA SOLIDARITAT’ emmarcat en la campanya VIA LLIURE A LA REPÚBLICA CATALANA.

Començarà a la vesprada, a partir de les 7, a la plaça de sant Domènec. Hi haurà activitats infantils i d’entreteniment. S’adreçaran als presents el president de l’ANC senyor Jordi Sànchez (llicenciat i analista en temes polítics i socials), en Toni Comin (filòsof i polític) i Sor Lucia Caram (monja dominicana). I es clourà la festa amb l’actuació de Gossos, Titot i David Rosell. Complementen el cartell un espectacle infantil i un espectacle de màgia per a totes les edats.

L’acte parteix del valor de la SOLIDARITAT, un dels eixos vertebradors de la nova República Catalana. Fer un país nou és l’única oportunitat real d’obrir un procés constituent per a fer un país millor, més just, més social, més cohesionat, més equilibrat, més del ciutadà, més administrat de prop. I ho podem fer mercès a la forta tradició solidària que ens caracteritza com a col·lectiu nacional i la simple voluntat democràtica a l’empara del dret internacional. I com a mostra la vitalitat de l’associacionisme i la força i presència arreu de les nostres ONG’s.

En el transcurs de l’acte s’anirà confeccionant un espectacular mural o puzle (trencaclosques de 8 m x 6 m) de 119 peces que es correspon amb els 119 municipis que conformen la Regió 7: Anoia, Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès (Adjunto el mapa retallable). Alhora, cadascun d’ells durà una paperina amb terra del seu municipi que aplegada en un mateix vas ens valdrà per a arrelar, en properes setmanes i en un lloc emblemàtic de la nostra regió, una olivera: l’arbre de la solidaritat.

Via lliure a la República Catalana !!

150911 OMPLIM MERIDIANA (4)

logo-negre

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen + thirteen =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.