Instruccions per a votar en la consulta de l’ANC – Jornada del 3 i 4 de juliol del 2015

Instruccions per a votar en la consulta de l’ANC  – Jornada del 3 i 4 de juliol del 2015

Qui pot votar?

Tots els membres de l’ANC que en data 26 de juny de 2015 es trobin correctament inscrits com a socis de ple dret de l’Assemblea Nacional Catalana, siguin majors d’edat i estiguin al corrent de pagament al primer trimestre de 2015.

No poden votar ni els simpatitzants, ni els col·laboradors.

 

Cóm puc comprovar si estic al cens?

A la pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) trobaràs l’apartat Consulta Cens 4J.

Et demanarà el DNI/NIE i enviarà un correu electrònic a l’adreça que tenim d’aquell DNI/NIE a la nostra base de dades. Amb el email rebràs un codi de validació que necessitaràs si vols votar per correu electrònic.

Per a qualsevol consulta o problema pots enviar un correu a secretariat@assemblea.cat amb les dades següents: nom, cognoms, correu electrònic i telèfon.

 

On es pot votar?

Els socis/es podran votar a qualsevol lloc de votació, amb independència de quina Assemblea territorial estiguin adscrits. Per tant un soci de Barcelona podrà votar si ho desitja a Palamós.

A partir de dijous dia 2 es publicarà a la pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) el llistat complet de llocs de votació a tot el país, amb l’adreça i els horaris de votació.

A Igualada, es podrà votar a l’Ateneu Igualadí, al Carrer Sant Pau, 9.

 

Quan es pot votar?

Per facilitar la participació, la consulta es celebrarà el divendres dia 3 i dissabte dia 4 de juliol de 2015, dintre dels següents horaris:

  • Divendres tarda de 17:00 a 21:00
  • Dissabte matí de 10:00 a 14:00

 

Cóm es pot votar?

Per votar es necessari emplenar la butlleta de votació de la consulta que esta disponible a la nostra pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) i impresa en paper a tots els llocs de votació.

Serà nul qualsevol vot emès amb una butlleta diferent o bé que continguin inscripcions o esmenes que alterin, modifiquin o condicionin la pregunta.

 

Quin document necessito per poder votar?

Hauràs de mostrar al secretari de la Mesa un document d’identitat suficient i amb fotografia per permetre verificar la seva inclusió en el cens general.

 

Si la Mesa em diu que no figuro al cens, què faig? No podré votar?

Si a data 26 de juny de 2015 estàs inscrit com a soci de ple dret, ets major d’edat i estàs al corrent de pagament; llavors és possible que hi hagi un error al cens.

En aquest cas hem previst el sistema de Vot amb Incidència: els companys/es de la Mesa t’entregaran dos sobres. En el primer introdueixes la teva butlleta de votació i el tanques. Emplenes la Fulla de Vot amb Incidència on anotaràs el seu nom i cognoms, el número de DNI o NIE i la AT a la que pertanys i ho signes al final. Seguidament introdueixes aquesta fulla i el sobre amb el vot en el segon sobre.

La Mesa ens el farà arribar un cop tancat el lloc de votació i podrem estudiar la incidència i resoldre-la, si és el cas, incorporant el teu vot al resultat definitiu.

 

Si estic a l’estranger, podré votar?

Si mitjançant el vot per correu electrònic.

 

Si pertanyo a una Assemblea Exterior, podré votar?

Si mitjançant el vot per correu electrònic.

 

Puc votar anticipadament, ja que divendres i dissabte no hi seré?

Si mitjançant el vot per correu electrònic.

 

No puc desplaçar-me a cap lloc de votació. Puc votar d’alguna manera?

Si mitjançant el vot per correu electrònic.

 

Cóm puc votar per correu electrònic?

Per exercir el dret a vot mitjançant correu electrònic, el soci/a haurà de consultar si està donat/da d’alta en el cens, a la pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) apartat Consulta Cens 4J. Si es així, en el email de confirmació trobaràs un codi de validació.

Hauràs de descarregar-te la butlleta de votació de la nostra pàgina web i marcar la opció desitjada. Seguidament has de remetre un correu electrònic a l’adreça consulta4j@assemblea.cat, adjuntant la butlleta degudament escanejada, en PDF, fotografia o qualsevol altre sistema que en permeti la seva visualització. En el cos del correu electrònic haurà d’indicar el seu número de DNI/NIE i el codi de validació.

No es consideraran vàlids els correus electrònics que no tinguin la butlleta, el número de DNI/NIE i el codi de validació.

Els vots emesos amb aquesta opció no tenen la consideració de vot secret, i tenen per tant, les mateixes característiques que el vot a ma alçada.

 

Quan puc votar per correu electrònic?

Es podrà exercir el dret a vot mitjançant correu electrònic des del dia 2 de juliol fins el dia 4 a les 14:00 hores. Es consideraran no vàlids tots els correus electrònics que es rebin amb posterioritat a aquesta hora.

 

I si després de votar per correu electrònic decideixo votar presencialment?

Els vots per correu electrònic no s’introduiran fins després del tancament dels llocs de votació, dissabte a les 14 hores. Per tant si has votat presencialment, el sistema bloqueja la introducció del vot per correu i aquest es desestima.

 

Si canvio d’opinió o tinc una errada, puc canviar el meu vot per correu electrònic?

Només és vàlid el primer vot emès per correu electrònic. Si el primer email és vàlid es desestimaran els segons i ulteriors vots per correu electrònics rebuts de la mateixa persona. Quan votem presencialment tampoc podem recuperar o canviar la butlleta després.

 

logo-negre

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × 5 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.