L’ANC d’Igualada enceta la campanya “ENS MOBILITZEM PELS BARRIS”

L’ANC d’Igualada enceta la campanya “ENS MOBILITZEM PELS BARRIS”

La Assemblea Territorial de l’ANC a Igualada inicia la campanya “ENS MOBILITZEM PELS BARRIS”,  que té com a objectiu apropar-se als barris de la ciutat i molt concretament a les persones que hi resideixen, per aclarir-los els dubtes que puguin tenir envers la seva situació dins de la futura República Catalana.

 

Aquesta acció s’iniciarà el proper dissabte, dia 4 de juliol i, es prolongarà durant tots els dissabtes del més de juliol. L’ANC instal·larà una carpa on els habitants d’aquestes zones es podran adreçar, i també es repartirà informació per tots els carrers.

 

El calendari de la presència de l’ANC als diversos districtes igualadins és el següent:

  • 4 juliol: Barri del Sant Crist, de 11h a 13h.
  • 11 juliol:  Barri de Fàtima, de  11h a 13h.
  • 18 juliol:  Barri de Montserrat, de 11h a 13h.
  • 25 juliol: Cal Font, de 11h a 13 h.

 

Des d’Igualada per a la Independència animem a tot el col·lectiu resident a aquests barris a prendre part en aquests apropaments. La data del 27S en què Catalunya decidirà el seu futur,  és ja molt propera. Ara més que mai, cal que totes i tots treballem plegats per aconseguir la llibertat del nostre país.

 

Assemblea Territorial de l’ANC, Igualada

 

 

LOGO-ASSEMBLEA-IGUALADA-300x200 (3)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × four =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.