Mor el primer tinent d’alcalde d’Igualada Josep Miserachs

Mor el primer tinent d’alcalde d’Igualada Josep Miserachs

Aquest dilluns, 8 de juny, ha mort als 47 anys d’edat i després d’una llarga malaltia, Josep Miserachs i Nadal, qui durant l’últim mandat municipal ha estat primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada i responsable de les regidories d’Entorn i Promoció Cultural.

 

L’Assemblea Territorial de l’ANC d’Igualada vol mostrar el condol a familiars i amics de Josep Miserachs, regidor de l’, Josep Miserachs, militant sobiranista d’, que a més de les fortes conviccions i patriotisme reconeguts per tothom, aquests tres anys sempre ha estat comprensiu i col·laborador amb les propostes i demandes de l’ANC en el nostre àmbit local i per això li volem manifestar el nostre reconeixement i agraïment.

 

 

 

LOGO-ASSEMBLEA-IGUALADA-300x200 (3)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 4 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.