Dissabte 30 Maig i 13 Juny – L’ANJI portarà a Igualada i Vallbona la iniciativa “Brinda per una terra lliure”

Dissabte 30 Maig i 13 Juny – L’ANJI portarà a Igualada i Vallbona la iniciativa “Brinda per una terra lliure”

Darrere el nom de “Brinda per una terra lliure” i sota la campanya d’“un fuTUr nou” de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI), el jovent de l’ANC pretén acostar-se als joves de la comarca amb un format d’acte diferent i transgressor.

 

L’acte consisteix en què els bars Nits de Taverna a Igualada i Cal Simón a Vallbona d’Anoia rebaixin el preu de la primera ronda 25 cèntims d’euro, als quals se’ls hi sumen els 25 cèntims d’euro que paguen les assemblees d’Igualada i Vallbona d’Anoia de l’ANC.

 

En total rebaixa cinquanta cèntims la primera consumició i, a canvi, s’entrega al jove un fullet explicant què és l’ANJI i animant a implicar-se en el procés independentista i constituent. A més, es disposarà d’un “photocall” on, si ho desitjen, se’ls fotografiarà brindant i es penjaran les fotografies al perfil de l’ANJI Anoia a Facebook.

 

 

Dues jornades

L’acte és realitzarà la nit del 30 de maig a Nits de Taverna d’Igualada i el 13 de juny a Cal Simón de Vallbona d’Anoia. Desde ANJI Anoia-Alta Segarra animen a participar-hi activament, a implicar-se en el moviment de forma activa i dóna les gràcies públicament als dos bars.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 4 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.