Dissabte 30 Maig – Más allá del 27S 2015, ¿Y las pensiones, la sanidad, la economía … qué?

Dissabte 30 Maig – Más allá del 27S 2015, ¿Y las pensiones, la sanidad, la economía … qué?

Aquest dissabte, 30 de maig, a les 18h, tindrà lloc al Centre Cívic del barri de Fàtima l’acte “Más allá del 27S 2015”. Organitzat per SÚMATE i l’Assemblea Territorial de l’ANC d’Igualada. Amb el subtítol “¿Y las pensiones, la sanidad, la economía … qué?, es vol donar respostes a les preguntes més repetides per molta gent que necessita saber quin és el futur que es trobarà en una Catalunya independent. El doctor Manuel Puerto Ducet (@puerto_duc), professor mercantil i economista per la Universitat de Barcelona, ex director regional a Catalunya i Balears de BANIF (entitat de banca privada i gestió patrimonial del Banc Santander), autor del llibre ‘Oligarquía financiera y poder político en España‘ i membre de SÚMATE, s’encarregarà d’explicar allò que cal saber i d’aclarir dubtes en totes aquelles qüestions d’economia que interessen  la majoria de ciutadans.

 

Davant el gran repte de l’esperada convocatòria d’eleccions al Parlament  del 27S, amb aquest acte l’ANC d’Igualada reprèn l’activitat adreçada a aportar arguments i certeses als col·lectius que demanen informació sobre la viabilitat d’un Estat català.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 2 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.