Campanya “Àlex i Biel, condemnats per mostrar una estelada i cridar independència”

Campanya “Àlex i Biel, condemnats per mostrar una estelada i cridar independència”

L’ANC s’adhereix a la campanya de micromecenatge engegada per la Fundació Catalunya a la plataforma Totsuma. El títol de la campanya és “Àlex i Biel, condemnats per mostrar una estelada i cridar independència”.

 

Aquí sota us reproduïm el comunicat de la Fundació Catalunya

 

 

Àlex i Biel: condemnats per mostrar una estelada i cridar independència

 

Benvolgudes entitats, amics i amigues,

 

Us informem que la Fundació Catalunya Fons està coordinant i liderant una campanya de micromecenatge a la plataforma Totsuma . El títol d’aquesta campanya és, “Àlex i Biel;condemnats per mostrar una estelada i cridar independència”. Us enviem adjunta la nota de premsa que hem enviat als mitjans de comunicació, veureu que en aquest escrit expliquem com van succeir els fets.

 

Com sabeu, una de les finalitats de la Fundació Catalunya, és la defensa dels drets nacionals dels catalans, tant individuals com col·lectius, i especialment els reconeguts per la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides, el 10 de desembre de 1948.

 

La FUNDACIÓ CATALUNYA considera que és essencial fer conèixer que l’Àlex i el Biel, han rebut un tracte discriminatori i repressiu, únicament pel fet de treure una estelada, cridar independència i dir que són catalans. Els poders públics han actuat desproporcionadament, sancionant-los a una multa econòmica i la prohibició d’entrar en un recinte esportiu amb el perjudici que això els comporta, ja que a més de ser aficionats a la Penya, són jugadors de bàsquet i entrenadors de canalla.

 

Cal recordar que hi ha quatre companys més citats a declarar acusats de fals testimoni. Considerem que és un fet absurdament desproporcionat i que la policia nacional ha actuat amb la intenció de generar por i submissió per reprimir els símbols d’identitat dels aficionats que es desplacen a recintes esportius. Considerem que és un atac greu a la llibertat d’expressió. Malauradament, aquest no és un cas aïllat.

 

Us demanem que en la mesura de les vostres possibilitats, feu difusió d’aquesta campanya. L’objectiu final és dir, que NO tenim por a expressar el què som i el què volem.

 

Us agraïm per avançat el vostre suport,

 

FUNDACIÓ CATALUNYA

Rambla de Catalunya 31, principal 1a B

08007 Barcelona

Tel: 93 272 42 50

 

Web: http://www.fundaciocatalunya.cat

Correu: info@fundaciocatalunya.cat

Twitter: https://twitter.com/FundCatalunya

Facebook: https://www.facebook.com/fundaciocatalunya

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen − five =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.