Eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC i a l’Assemblea Territorial d’Igualada

Eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC i a l’Assemblea Territorial d’Igualada

Benvolguts socis de l’Assemblea Territorial d’Igualada,

 

Com sabeu, per al dia 9 de maig estan convocades les eleccions anuals preceptives al Secretariat Nacional de l’ANC. (Més avall us reproduïm la convocatòria al Secretariat Nacional)

 

Atès que s’ha complert l’any de mandat de l’actual Junta de l’Assemblea Territorial (AT) d’Igualada, us informem que aquell mateix dia 9 de maig, coincidint amb les eleccions al Secretariat Nacional (SN), també farem eleccions a la Junta de l’ AT. Les dues eleccions tindran lloc a l’Ateneu d’Igualada.

 

Amb aquest motiu, alhora que us animem a la participació a les dues eleccions, les de l’AT i del SN, us diem que, si ho desitgeu, us podeu presentar per a un càrrec electe (Coordinador, Secretari, Tresorer i Vocals) de la Junta i ho comuniqueu abans del dia 1 de maig a aquest correu de l’AT d’Igualada.

 

ANC Igualada

 

 

Convocatòria al Secretariat Nacional:

 

Companys/es,

 

Com ja sabeu, el proper DISSABTE 9 DE MAIG, l’Assemblea Nacional Catalana ha convocat ELECCIONS al SECRETARIAT NACIONAL. D ‘entre tota la llista de candidats i candidates, s’escolliran les 75 persones que formaran el Secretariat Nacional de l’ANC durant el proper mandat

 

El Secretariat Nacional de l’ANC us convida i anima a PARTICIPAR EN AQUESTES ELECCIONS i a exercir el vostre dret a vot. Com més alta sigui la participació més gran serà la representativitat del nou Secretariat Nacional i més força tindrà encara per exercir la seva tasca.

 

Podeu trobar tota la informació al web de l’Assemblea: el CRONOGRAMA ELECTORAL  i el REGLAMENT ELECTORAL  pel qual es regiran aquestes eleccions.

 

RECORDEM QUE ES POT EXERCIR LA VOTACIó ANTICIPADA TAL COM REFLECTEIX EL REGLAMENT ELECTORAL

 

_10.1.- Els membres que prevegin que el dia de les eleccions no podran ser en el lloc on els correspondria votar podran demanar a la Junta Electoral, des del dia 15 d’abril fins a les 24 hores del dia 2 de maig, L’EXERCICI DEL VOT ANTICIPAT. HO HAURAN DE COMUNICAR A TRAVéS DE L’ADREçA DE CORREU juntaelectoral@assemblea.cat, tot posant en còpia la seva respectiva Assemblea Territorial.

 

Endavant i bona feina!

 

Comunicació i relacions internes de l’ANC

LOGO ASSEMBLEA IGUALADA

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

13 − 11 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.