Viu el Sant Jordi !!

Viu el Sant Jordi !!

El dia de Sant Jordi, a l’escenari que l’Assemblea Territorial d’Igualada va muntar a la plaça de Cal Font, tothom que va voler hi va poder cantar, recitar poemes, tocar un instrument, llegir un fragment d’un llibre, etc.

A les 18h, davant d’una multitud expectant, Mònica Torra, autora del conte L’escamot del Miquelet, va tenir la difícil missió de fer arribar als més petits de la casa, encara que només fos un bocí, el que va significar el 1714 per a Barcelona i els valents defensors de la capital davant les tropes borbòniques.

Aquest dia també es van organitzar tallers de xapes, màscares i punts de llibre.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × five =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.