Carme Forcadell: “El 27S guanyarem, guanyarà el canvi, guanyarà el futur, guanyarà la República Catalana”

Carme Forcadell: “El 27S guanyarem, guanyarà el canvi, guanyarà el futur, guanyarà la República Catalana”

Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, va remarcar en el discurs de cloenda de l’Assemblea General Lleida 2015 que les eleccions del 27S seran plebiscitàries perquè els catalans i les catalanes “així ho volem”, ha afegit que “no posarem el futur de Catalunya en mans de l’Estat espanyol ni de cap partit polític” estatal. “És el mateix que hem fet els darrers 300 anys i no tornarem a caure en el mateix error, perquè volem més llibertat més democràcia i més justícia social”. Forcadell ha apel·lat a avançar junts i a “sortir al carrer” i “parlar amb tothom” per explicar els beneficis d’assolir la independència.

“Res ni ningú ens podrà aturar després del 27S perquè la victòria i el futur de Catalunya és a les nostres mans”, ha destacat Forcadell, que ha afegit que “fa 3 anys ningú no pensava que arribaríem tan lluny i ara som a punt d’arribar més lluny encara”. “El 27S guanyarem, guanyarà el canvi, guanyarà el futur, guanyarà la República Catalana!”, ha afirmat, per concloure dient: “No us diem adéu, fins la propera, fins sempre, endavant amb valentia, dignitat i coratge”.

150412 AGO (2)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − 12 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.