Assemblea general de l’AT d’Igualada

Assemblea general de l’AT d’Igualada

L’Assemblea Territorial d’Igualada de l’ANC convoca per al proper dissabte, 21 de març, a les 10.00 hores, a la sala de socis de l’Ateneu Igualadí, la reunió per debatre les esmenes a la Ponència marc 2015-2016 i el Full de Ruta 2015-201 que la Territorial d’Igualada presentarà, si s’escau, a la 3a. Assemblea General Ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana, el proper 12 d’abril.

Les esmenes les poden proposar qualsevol soci de ple dret que estigui al corrent de pagament fins el primer trimestre de 2015 inclòs. Cal fer-les arribar per escrit seguint les instruccions que s’han fet arribar per correu electrònic. El termini de presentació acaba el 19 de març, a les 24.00 hores.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × five =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.