Presentació del llibre ‘Pedalem per la independència’

Presentació del llibre ‘Pedalem per la independència’

Dissabte, 21 de febrer, presentació del llibre ‘Pedalem per la independència’ a càrrec de l’autor, Eduard Sadurdí, i  Jaume Piquer ‘Jimmy’. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores a La Teixidora.

Aquest llibre ens permet reviure, de manera àgil i divertida, el recorregut que el jove jardiner de Girona, Eduard Sadurní, i tota una colla d’entusiastes seguidors, va fer l’estiu de 2013 pedalant per totes les 41 comarques del Principat de Catalunya.

L’Eduard sap combinar bé les anècdotes divertides i els tocs d’humor amb els tocs de “tumor”, més delicats i emotius. Amb el seu esperit alegre i positiu, l’Eduard ens explica -si ho pot fer és perquè en va sortir victoriós- el seu repte personal per superar una greu malaltia, tot fent un bon paral·lelisme entre l’actitud coratjosa que cal tenir per afrontar i superar un càncer i la que ens cal als catalans, com a poble, per recuperar la nostra llibertat.

Gaudiu d’uns fets reals, on també tindreu una guia de viatge per si mai voleu descobrir altres parts del país. En certa manera, també pot ser un llibre d’autoajuda per encoratjar-vos a tirar endavant qualsevol iniciativa que us plantegeu, per difícil que us pugui semblar.

L’Eduard sap transmetre i encomanar el seu entusiasme i deixa ben palesa aquella màxima que diu que “qui vol fer una cosa, troba els mitjans, i qui no, busca excuses”.

Aquesta és una història basada en la il·lusió per la vida de l’Eduard Sadurní, després de superar un càncer als 27 anys, que pretén incentivar els catalans amb el Projecte Sobiranista, perquè ens canviarà la vida com a societat i ens farà millors persones. Pretén fer entendre al país que sí, i nomé sí lluitem i pedalem, també vencerem el nostre càncer, el govern espanyol.

Pedalem per la independència

Pedalem per la independència

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − 7 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.