Escalfem motors cap al 27-S

Escalfem motors cap al 27-S
escalfem_motors xarxaL’Assemblea Territorial de l’ANC d’Igualada organitza un acte aquest dissabte a l’Ateneu per iniciar el període de mobilització per guanyar el 27-S.

Dissabte, 7 de febrer, la Junta de l’AT d’Igualada convoca un acte obert a tothom a les 11.30h a l’Auditori de l’Ateneu. Mentre s’oferirà un vermut, s’hi explicarà el moment del procés en què ens trobem i es proposaran i presentaran línies d’actuació que ens hem de fixar fins a les eleccions determinants del 27-S.

Després dels esdeveniments que han marcat els últims temps des del 9 de novembre, fins a la convocatòria de les eleccions del 27-S, ara ja és el moment d’escalfar motors, de posar-nos en marxa perquè assolim el gran objectiu de l’ANC que és propiciar la Independència de Catalunya. Amb aquest motiu la Junta de l’AT d’Igualada vol fer una trobada festiva i de militància alhora que ha de servir per engrescar-nos a tots plegats a fer l’impuls definitiu per guanyar les eleccions.

US HI ESPEREM!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + 9 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.