#autoinculpacions9N

#autoinculpacions9N

autoinculpacioL’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament fa que L’Assemblea Nacional Catalana posi en marxa una campanya d’autoinculpacions en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades.

Per tal que aquestes autoinculpacions siguin massives, proposem que us adreceu al registre del vostre Jutjat de guàrdia ,d’acord amb les convocatòries que facin les Assemblees Territorials. Podeu consultar les adreces clicant aquí

A la ciutat de Barcelona, anirem al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). En tots aquests punts es farà un acte de lliurament conjunt.

Us recomanem que porteu còpies impreses del document que trobareu a la part inferior d’aquest pàgina. Per seguir la jornada a través de les xarxes socials us suggerim que utilitzeu l’etiqueta #autoinculpacions9n.

DOCUMENTS

Document d'autoinculpació (s'ha de portar dues còpies)

PROPOSTA1PREGUNTES FREQÜENTS

Per què fem l’autoinculpació?
Per denunciar, en primer lloc, la nul·la separació de poders a l’Estat i, en segon terme, la manca de garanties democràtiques d’aquest mateix Estat, que impedeix que la gent opini lliurement i persegueix les autoritats que ho afavoreixen.

Com s’ha de fer l’autoinculpació?
Us heu de dirigir al registre del jutjat de guàrdia més proper, o el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), amb el DNI. Allà heu d’entregar el document d’autoinculpació (que podeu descarregar aquí). En diversos punts del territori es faràn lliuraments massius; recomanem que us hi afegiu. Si no us va bé anar-hi, suggerim que us hi sumeu un altre dia, si pot ser amb més gent.

En què consisteix?
Volem aconseguir que el nombre més gran possible de persones presentin davant d´un organisme competent un document en el qual afirmin que han participat en el procés del 9N.

Quin objectiu persegueix aquesta acció?
Donar el màxim suport als càrrecs del Govern als quals s’acusa, entre altres fets, d’haver desobeït al Tribunal Constitucional.
De la mateixa manera, denunciar la falta de separació de poders de l´Estat i la seva manca de garanties democràtiques.
(No obstant això, les persones que ocupen llocs de treball en l’àmbit públic han de valorar prèviament la possibilitat que l’acció els pugui comportar algun tipus de represàlia)

Què em pot passar?
La pertinença al voluntariat del procés del 9N i/o el fet d’haver-hi votat no constitueix cap delicte. Es tracta, doncs, de fer una acció de protesta davant d’una situació que considerem injusta i profundament antidemocràtica.
No obstant això, els funcionaris hauran de valorar prèviament la possibilitat que la repercussió de l’acció pugui tenir algun tipus de represàlia.

Quina resposta rebré per part del jutjat?
Després de fer l’autoinculpació és possible que rebis una citació del Jutjat o Tribunal. Això és fa amb l’objectiu de comprovar que qui ha signat l’autoinculpació és la persona que consta com a tal. És un procediment habitual i en cap cas és una imputació en forma. Tot i això, per qualsevol dubte o qüestió envia’ns un mail a: desobediencia@assemblea.cat.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.