ANJI Anoia organitza un debat juvenil sobre la independència

ANJI Anoia organitza un debat juvenil sobre la independència

El proper dissabte 4 d’octubre a les 19:30 al casal independentista “La Teixidora” i dins de la campanya “Ara és l’hora” els joves de l’ANC a la comarca organitzen un debat obert a la participació popular entre les opcions juvenils a favor del referèndum d’autodeteminació del proper 9 de novembre; el debat commemorarà al mateix temps els fets d’octubre de l’any 34.

L’acte constarà de tres parts:

  • la primera és el posicionament de les opcions polítiques presents en el 9N;
  • la segona és l’exposició dels set primers punts d’una hipotètica Constitució Catalana o d’una nova Constitució Espanyola, ja que, assegura el grup independentista, “passi el que passi el 9N, res quedarà igual”, en aquesta part de debat el públic podrà participar-hi perfectament;
  • el darrer tema a posar-se a debat serà les relacions internacionals de l’ Estat Català o, de l’espanyol (punt obert al lliure debat).

La moderadora serà la jove igualadina estudiant de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, Mariona Usón, de caràcter imparcial que donarà veu a organitzacions com la JNC (CDC-CiU), les JERC (ERC), els JEV (ICV-EUiA), la JSC (PSC), els Joves de SI (Solidaritat Catalana per la Independència), els joves del Procés Constituent o Arran (Esquerra Independentista).

Des de l’ ANJI, el seu coordinador comarcal, Bernat Canals, anima al jovent a trencar els tòpics i a demostrar que el jovent igualadí és obert i participatiu i convida a la societat en general a escoltar la veu del jovent d’Igualada i de l’Anoia.
Des de l’ANC Igualada animem als nostres socis i simpatitzants a participar-hi i a demostrar que som assemblea als quatre vents i que els joves són un dels col·lectius més important en la lluita per l’alliberament del nostre país.
Visca Catalunya lliure!

ASSEMBLEA NACIONAL DE JOVES INDEPENDENTISTES DE L’ANOIA– ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA (IGUALADA PER LA INDEPENDÈNCIA)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × 2 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.