Últimes novetats 11S – V –

Últimes novetats 11S – V –

Benvolguts amics,

Davant els problemes que han anat sorgint respecte a la inscripció per a la “V” de la propera Diada, creiem necessari comunicar-vos el següent:

INSCRIPCIONS:

La sola contractació de places d’autocar no significa que ja estiguem apuntats a la “V”. ÉS MOLT IMPORTANT que TOTHOM s’inscrigui al web ARAESLHORA.CAT

És cert que, en dies anteriors, hi havia certes dificultats i resultava complicat fer-ho. Ara ja s’han resolt i és senzill inscriure’s

La complexitat de l’organització d’una “V” amb els colors de la senyera és enorme i requereix de la nostra col·laboració, per tan ÉS IMPRESCINDIBLE QUE ENS HI INSCRIVIM per a facilitar-los la feina i poder gaudir, tots plegats, d’una Diada lluïda.

Podem inscriure’ns de dues maneres:

1.-Entrant al web ARAESLHORA.CAT i seguim les instruccions fins a finalitzar. En acabat, rebrem un correu (només qui figura com a número 1 si és que heu inscrit també altres persones)  en que se us demana validar la inscripció. Cal que ho feu dins de les 24h hores següents, sinó queda anul·lada. Tot seguit rebreu el correu de confirmació de la inscripció (també els altres que hi hagueu inscrit amb adreça de correu  pròpia)

2.-Telefònicament marcant el número 902 811 914

Si malgrat tot  teniu dificultats per a realitzar la inscripció, truqueu-nos al telèfon  620 186 782  i  mirarem d’ajudar-vos.

AUTOCARS  DIADA:

Després de realitzar moltes gestions, hem aconseguit 65 places més per a anar a Barcelona.  Aquest és l’ÚLTIM autocar que tindrem. Qui encara no ho hagi fet, cal que enviï correu electrònic, per a assegurar-se plaça, a diada.igualada.anc@gmail.com

Per a qui no hagi aconseguit plaça als autocars, li recomanem l’opció dels Ferrocarrils de la Generalitat que ofereixen un preu especial de 8 euros (anada i tornada). La parada final queda  força a prop del tram 49 on estarem els de l’Anoia.

Finalment, malgrat el que expliquen en diferents mitjans de comunicació, les previsions per a l’assistència d’aquest 11 de setembre són altament optimistes. Serveixi com a exemple que no hi ha disponibles, a tot el país, autocars per a traslladar a tothom qui ho demana. No obstant…

NO ENS HEM DE CONFORMAR pensant que ja hi va molta gent. ARA ÉS L’HORA de no fallar ni defallir, HEM DE CONSTRUIR UNA “V” gegantina que serveixi per a cridar a tot el món que Catalunya vol ser una Nació normal, que Catalunya vol Votar. La història ens ha donat una oportunitat ÚNICA i ens la dóna a nosaltres. Anem-hi per tots aquells que ens han precedit i que ja no podran veure una Catalunya lliure i independent; anem-hi pels nostres fills i nets, però, SOBRETOT, anem-hi per nosaltres mateixos que som qui estem escrivint aquesta història meravellosa .Recordeu, cal que ens INSCRIVIM i, si us plau, digueu a familiars, amics i coneguts que cal fer-ho.

Moltes gràcies. Ens veiem a la “V” !

 

Salut!​

Share

One thought on “Últimes novetats 11S – V –

  1. SOMOS UNA FAMILIA QUE BUSCA 4 – 5 PLAZAS DE AUTOCAR PARA LA DIADA A BARNA, SOMOS DE IGUALADA. TEL. 628-150-610

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − four =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.