Carme Forcadell, Santiago Vidal i Lluís Llach parlen a Igualada d’El País que volem’

Igualada per la Independència (Assemblea Nacional Catalana a Igualada) organitza el debat amb participació ciutadana “El País que volem” dins un iglú de vent 

 

Igualada per la Independència, que és l’Assemblea Territorial de l’ ANC a Igualada, organitza aquest acte que serà conduït pel periodista igualadí Joan M. Morros i que es farà dins un iglú de vent.

El debat s’emmarca en un moment en què polítics i mitjans de comunicació unionistes reaccionen contra el procés català amb previsions apocalíptiques per a la Catalunya independent. L’ANC organitza la taula rodona per oferir informació sòlida sobre el procés d’independència a través de Carme Forcadell, Santiago Vidal i Lluís Llach, tres persones de gran rellevància, coneixedores de la realitat social, política, econòmica i cultural del país. Els tres parlaran del país que volem, parlaran d’aspectes concrets que afecten la vida quotidiana de les persones i donaran resposta als dubtes que els plantegin.

Per tal d’afavorir la participació ciutadana al debat, Igualada per la Independència proposa que les preguntes es facin arribar a través de les xarxes socials: a twitter amb l’etiqueta #IglúANC o bé al mur de facebook d’Igualada per la independència https://www.facebook.com/igdxindependencia També es podran fer preguntes a través del web http://igualada.assemblea.cat en el formulari creat a tal efecte.

Les preguntes poden ser per escrit i també audiovisuals. Durant l’acte es projectaran les preguntes trameses en format vídeo. Així mateix, es triaran preguntes els autors de les quals podran fer en viu durant el debat.

Així que animeu-vos i feu-nos arribar les vostres preguntes i els vostres videos, bé x email  catalunyaigualada@gmail.com    o bé enviant el link del youtube.

Participa!

Atenció, degut a l’expectació que s’ha creat, convindria anar a l’Iglú abans de les vuit car l’aforament, a l’interior, és limitat.
A les graderies hi haurà instal·lades unes pantalles gegants que permetran seguir l’acte amb comoditat, a qui no pugui accedir a l’interior de l’Iglú. ​

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

thirteen + 12 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.