Presentació del llibre “I si parlem amb el veí del segon. La independència explicada a indecisos”

La territorial d’Igualada de l’Assemblea Nacional presenta aquest dimarts el llibrevei_del_segon “I si parlem amb el veí del segon. La independència explicada a indecisos” de l’escriptor, economista i dinamitzador lingüístic, David Vila.

 La presentació es farà a les 19.00h al Casal del Passeig d’Igualada – Passeig Verdaguer, 67 i comptarà amb les intervencions de l’autor, i Toni Il·lustració, creatiu gràfic, ninotaire i col·laborador del llibre.

“I si parlem amb el veí del segon. La independència explicada a indecisos” és un llibre il·lustrat, breu i concís, s’adreça a independentistes que vulguin disposar d’un argumentari bàsic a favor de l’estat propi per poder-lo regalar a aquelles persones que encara no s’han posicionat i que són les que han d’acabar creant la majoria social que faci efectiva la República catalana.

Hi esteu convidats!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − thirteen =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.