Pacte a l’Anoia pel Dret a Decidir

Pacte a l’Anoia pel Dret a Decidir

El pacte comarcal de l’Anoia pel Dret a Decidir” – al qual a hores d’ara ja s’hi ha adherit nombrosos sectors de la societat civil de la comarca- és fruit del treball que hem portat a terme els membres de l’ANC de l’Anoia i els representants de l’AMI  mitjançant el qual ens comprometem a destinar els esforços necessaris per tal de poder fer la consulta el proper 9 de novembre. I ho fem recollint el recolzament del màxim de representants de la comarca: de partits polítics, de sindicats, d’ajuntaments, d’ entitats i  de la societat civil.
Per tot això, totes les entitats, associacions, … de la Comarca, tant les que ja us hi heu adherit com les que encara no ho heu fet, sou convidades a l’acte que tindrà lloc el dia 30 de juny  a l’Ateneu d’ Igualada a les 8 del vespre per manifestar col•lectivament la nostra adhesió al Pacte pel Dret a Decidir.
També hi sou convidades totes aquelles persones que a nivell individual vulgueu adherir-vos-hi
Cal que junts clamem ben fort que “Volem Decidir” i que “Volem Votar”.
No hi podeu faltar!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × five =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.