Conferència de Martí Anglada a Igualada

 

Aquest dijous 6 de març a les 19.00h de la tarda al Teatre de l’Aurora d’Igualada tindrà lloc la conferència Quin paper juga la comunitat internacional en el procés d’independència? a càrrec del reconegut periodista Martí Anglada. L’acte serà presentat per la periodista igualadina Marina Llansana, que és també membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural.

Martí Anglada és llicenciat en Dret i en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es dedica al periodisme en l’àmbit de la informació internacional des de 1976. Va ser cap d’informació internacional de Televisió de Catalunya  i comentarista de política internacional a TV3 i Catalunya Ràdio. És autor, entre d’altres, del llibre Quatre Vies per a la Independència: Estònia, Letònia, Eslovàquia i Eslovènia (Ed. Pòrtic, Grup 62, 2013), on estudia, sobre el terreny, la via d’accés a la independència d’aquestes nacions i en coneix els problemes i les solucions adoptades.

La sessió forma part del cicle de conferències que, sota el títol ‘On som i cap a on anem? – Claus sobre el procés d’independència’, pretén reflexionar sobre el moment actual del país i del procés obert d’independència. El cicle continuarà el dimarts 18 de març, a les 19.00h. a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada, amb una sessió a càrrec de l’economista Germà Bel i es tancarà el dijous 27 de març, a les 19.00h a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada amb una xerrada a càrrec del politòleg Marc Sanjaume. Les conferències són organitzades per Òmnium Anoia i compten amb el suport d’Igualada per la Independència, el casal La Teixidora, ParAnoia Accions, la Llibreria Llegim…? així com del Teatre de l’Aurora, del Museu de la Pell d’Igualada i de l’Institut Municipal de Cultura.

CARTELL ANOIA_1

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five + seventeen =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.