Comunicat Carme Forcadell

COMUNICAT CARME FORCADELL

Amics, companys,
M’adreço a tots vosaltres, als que heu fet possible l’èxit aclaparador de la via catalana. A les Assemblees territorials i sectorials, a tots els voluntaris que ahir i des de fa dies i setmanes esteu treballant per aconseguir un estat català més just, més pròsper i més democràtic.
M’adreço a vosaltres als que després de la vostra jornada laboral dediqueu el vostre temps a l’Assemblea i al País, als que hi dediqueu tot el vostre temps lliure, totes les energies i il•lusions, als que heu perdut moltes hores de son i d’estar amb la família perquè la via sortís bé.
Sé, sabem  que sense vosaltres, sense tots i cadascun de vosaltres, sense tots i cadascun dels voluntaris això mai no hauria estat possible, us dono les gràcies per aquest jornada històrica, emocionant i sense precedents que vam viure ahir.
Em sento orgullosa d’haver pogut col•laborar amb vosaltres de poder comptar amb persones  honestes, lleials i patriotes, tots plegats treballant per la llibertat de Catalunya. Gràcies per la vostra feina, pel vostre esforç, per la vostra il•lusió i esperança en el futur, aquest futur que estem construint entre tots.
L’11 de Setembre de 2013 hem tornat a escriure una de les pàgines més glorioses de la nostra  història, hem tornat a mostrar al món la nostra ferma convicció d’esdevenir un nou estat d’Europa.

En nom del secretariat nacional i en el meu, gràcies moltíssimes gràcies, mai no us ho agrairem prou.

Visca Catalunya lliure
Carme Forcadell

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − 15 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.