Inscripcions Via Catalana

Com ja hem explicat anteriorment , les inscripcions a la cadena humana de l’onze de setembre es poden fer de manera individual o en grup. El fet de fer-ho en grup garanteix poder anar tot junts al mateix tram.

Igualada per la Independència té concedits uns 400 llocs de la Cadena humana. Els trams que ocuparem són a l’Alt Penedès (321, 322, 323 i 324, entre Sta Margarida i els Monjos i  Vilafranca). La inscripció per fer la Cadena amb nosaltres es tancarà el dia 23 de juliol.

Per poder fer la inscripció en grup, heu d’enviar un mail a l’adreça via@igdxindependencia.cat , indicant el nom, cognoms, DNI i un mail de contacte.

Per altra banda, també hi ha la possibilitat de reservar places d’autocar. Tenim 194 places disponibles (a 7 euros) que adjudicarem per ordre d’inscripció. Envieu-nos també al correu, el nº de places que voleu reservar.

IMPORTANT

  1. Per fer la reserva d’autocar cal deixar un telèfon de contacte.
  2. Els menors de 14 anys no cal inscriure’ls, ja que poden participar a la Via Catalana sota la responsabilitat dels seus pares o tutors legals

 

Igualada X Independència

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − two =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.