Concert al Camp Nou, el 29 de juny

LES ENTRADES DEL ‘CONCERT PER LA LLIBERTAT’ AL CAMP NOU A PARTIR DEL 3 DE JUNY

Com ja sabeu, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural estem organitzant un concert per al proper 29 DE JUNY AL CAMP NOU.
LA VENDA de les entrades per a aquest concert es faran EXCLUSIVAMENT A TRAVéS D’INTERNET a partir del proper DILLUNS 3 DE JUNY. Properament, els organitzadors donarem a conèixer tota la informació relacionada amb l’espectacle, com també quin serà el mecanisme per aconseguir les entrades.
Us emplacem a estar BEN ATENTS DE CARA AL 3 DE JUNY. En aquest sentit, demanem a les persones interessades d’assistir al concert que esperin que Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana difonguin ben aviat tota la informació que s’hi relacioni per tal de resoldre els dubtes que puguin tenir. A partir d’aquesta setmana farem reunions regionals NOMéS AMB ELS COORDINADORS de les diferents AT per a concretar la informació pràctica, tant del concert com de la cadena de la Diada.
Assemblea Nacional Catalana

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

sixteen − one =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.