Us volem convidar a la tercera edició de la Fira Estelània a Igualada

El proper dissabte 18 de maig Igualada acollirà la tercera edició d’Estelània, la fira independentista itinerant que suma projectes i productes de la nostra terra, coincidint amb l’Estelada Humana.
Estelània, organitzada per Oniricat i Berkana, neix amb la intenció de consolidar-se com la primera fira itinerant i continuada que recorrerà els principals municipis del territori català, comptant amb el suport de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).
En la seva tercera edició, Estelània acollirà diverses activitats per nens i adults i més de 60 expositors de gastronomia, llibres, artesania i tota mena de productes independentistes, així com entitats com ANC, Escola en català, Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya…
En aquesta tercera edició comptarem amb dos mestres de cerimònies fantàstics: Quim Masferrer i Quim Vila. Així mateix, gaudirem de la participació de Jaume Clotet i David de Montserrat, autors de “Lliures o morts”, que ens presentaran el seu llibre i el signaran.
Igualment, Antonio Baños ens presentarà i signarà “La rebel·lió catalana”, Santi Baró farà el mateix amb el seu llibre “Tres en ratlla.
Avui és el dia de la Independència de Catalunya” i els autors Carles Camp, Joan Cavaller i Armand Sanmamed amb “Introducció a la història de Catalunya: una nova perspectiva” .
Muntaran campament la Coronela de Barcelona i hi haurà un 600 estelat per poder-s’hi fer fotos. Us hi esperem!

CARTELL-Igualada

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × four =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.