L’ANC exigeix la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Entregarà la petició al Parlament de Catalunya i al Palau de la Generalitat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol que s’impulsi de manera urgent” la creació del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Per aquest motiu, entregarà aquest dimarts 26 de març una carta al MH President de la Generalitat, a la MH Presidenta del Parlament; a la Mesa del Parlament i als grups parlamentaris que donen suport al procés sobiranista (CiU, ERC, ICV, CUP), amb l’objectiu d’accelerar la creació d’aquest Pacte, un element estratègic en el procés cap a la independència del nostre país”.

A l’escrit, l’ANC remarca que  “en la recta final del procés sobiranista es fa més imprescindible que mai la coordinació estratègica de les accions del Govern, el Parlament i la societat civil”; i és per aquest motiu que també sol·licita la seva integració al Pacte. El secretari de l’ANC, Jordi Martínez; i la membre del Secretariat Nacional, Àngels Folch, entregaran les cartes dimarts al Parlament (a les onze del matí) i al Palau de la Generalitat (a les dotze del migdia).

  • QUÈ:Entrega de les cartes per exigir la creació del Pacte Nacional el Dret a Decidir
  • QUI:Jordi Martínez i Àngels Folch, del SN de l’ANC
  • QUAN: Dimarts 26 de març
  • ON:Parlament de Catalunya (11:00 hores) / Palau de la Generalitat (12:00 hores)

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 1 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.