11 de Setembre. Aconseguirem construir una cadena humana que atravessi bona part del país

El dia 16 de marrç a Girona, en el marc de l’Assemblea general de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, acompanyada de Muriel Casals, la Presidenta d’Òmnium Cultural, va anunciar l’organització d’una cadena humana per tot el Principat, una acció que ha de ser una gran empenta cap a l’objectiu de la Sobirania.

Farem una cadena humana al llarg del nostre país, que demostri la unitat del nostre poble. Us necessitem a tots, ho hem d’aconseguir; vam aconseguir una manifestació històrica, i ara aconseguirem la cadena humana de la independència de Catalunya

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × four =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.