Espriu amb veus d’aquí

Presentat per Joel Grau i amb l’acompanyament musical d’Albert Gàmez Enrich, el recital programat per aquest divendres al vespre vol retre un homenatge a Salvador Espriu, del qual enguany se’n cel·lebra el centenari.
L’actuació comptarà amb la lectura de poemes per part de David Soler-Ortínez, Marina Llansana, Jordi Gabarró, Albert Nolla, Jordi Cuadras, Carla Jorba, Feliu Formosa, Anna Vila, Cora Muntané, Jordi Pelfort, Montse Lobato, Isabel Casas, Francesc Ricart (en nom de IgdxIndependència), Mariona Sala, Santi Méndez, Arnau Paradell i Andriana Karuk, entre d’altres.

Enllaç al blog de Paranoia

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 5 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.