Associació Catalana de Professionals. Videos sobre com ens afectara una Catalunya independent

L’Associació Catalana de Professionals(ACP), a través del projecte “amb Independència” va publicar fa uns dies el dotze vídeo de la sèrie, sobre com ens afectarà una Catalunya independent, explicat per experts, i gent reconeguda de la nostra societat. En aquest cas amb el director del Centre de Estudis Estratègics de Catalunya, el Miquel Sellares, en aquest cas parlant de seguretat i defensa.

Miquel Sellarès, llicenciat en Filosofia i lletres ens explica en aquesta entrevista, que els cossos de seguretat d’una Catalunya independent, han de ser una policia moderna, integrada a Europa i que reflecteixi la societat que serveix. També diu que el nostre país no pot renunciar a la seva defensa, i que en tot cas, un cop tinguem estat, entre tots haurem de decidir quin model defensiu volem, valorant també, els costos econòmics que això té.

Trobareu el vídeo penjat a la web: www.ambindependencia.cat

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × five =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.