INSCRIPCIONS VOLUNTARIS ASSEMBLEA GENERAL 16 DE MARÇ OBERTES DEL 4 AL 24 DE FEBRER.

L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’ANC convocada per al 16 de març de 2013 tindrà lloc a Girona, concretament al PAVELLó GIRONA-FONTAJAU, Avinguda Josep Tarradellas 22-24.

Per a L’ASSEMBLEA GENERAL prevista pel 16 DE MARç és necessària la col.laboració de voluntaris/es que durant a terme les següents tasques:

– ACREDITACIONS: Personal destinat a comprovar els inscrits a l’Assemblea General i a cedir la corresponent acrediació. Cal que els voluntaris inscrits en aquesta tasca portin el seu portàtil.
– RECOMPTE: Personal encàrregat de comptar el nombre de vots afirmatius, negatius i abstencions de cada una de les votacions.
– ORDRE: Personal encàrregat de controlar l’accés al recinte i el correcte desenvolupament de l’acte.
– MARXANDATGE: Personal destinat a proporcionar / vendre el material de marxandatge de l’ANC.

La FORMACIó és necessària per tal de garantir el bon funcionament dels participants a l’Assemblea General. Hi haurà una formació per cada una de les tasques.
Les FORMACIONS D’ACREDITACIONS I RECOMPTE es realitzaran el dia 15 DE MARç a la tarda a GIRONA, mentre que les formacions d’ordre i MARXANDATGE es realitzaran el dia 1 DE MARç a la tarda a BARCELONA.
Agrairiem que tots els voluntaris/es d’acreditacions i recompte fóssin de Girona o rodalies per questions d’organització i desplaçament. Ja us detallarem via correu electrònic l’hora i lloc exacte de cada una d’elles.

Per aquest motiu si estàs interessat en participar com a voluntari pots realitzar la teva inscripció clicant aquí

Moltes gràcies per la vostra col.laboració anticipada i bona feina!

Maria Pellicer
Secretariat
Nacional Anc

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

15 − nine =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.