Encén la flama. La Vall de Ribes per la Indepenència

La Vall de Ribes per la Independència organitza una baixada de torxes i l’encesa de l’estelada més alta dels Països Catalans a VALL DE NÚRIA el proper 2 DE FEBRER de 2013.

Vall de Ribes per la Independència convida a tothom a formar part del projecte ENCÉN LA FLAMA, tot participant en l’encesa de l’estelada més alta dels Països Catalans i en la I Baixada de Torxes per la Independència el proper 2 de febrer de 2013 a la Vall de Núria. La culminació de tota una jornada d’actes per la independència a la Vall de Núria, que començaran a les 10:30 i acabaran a les 20:00, amb un seguit d’actuacions musicals, xerrades i altres manifestacions artístiques, serà la baixada de torxes i l’encesa de les 2.600 espelmes de l’estelada.

S’han posat a la venda postals (1,50 euros) que acrediten l’obtenció d’una espelma així com també els bitllets per al cremallera (5,55 euros). Amb els bitllets a preu reduït es podrà pujar amb qualsevol cremallera. Qui no tingui aquest bitllet, però si la postal podrà pujar amb els cremalleres a preu reduït a les 16.30 i 17.30. Els tiquets a preu reduït pel cremallera són limitats.

Per finançar aquest projecte també s’utilitza la plataforma de MICROMECENATGE VERKAMI. Trobareu tota la informació a http://www.verkami.com/projects/4185-encen-la-flama.

En l’organització d’aquests actes comptem amb la col·laboració de l’ANC del Ripollès, ANC de Sant Joan de les Abadesses, ANC de la Vall de Camprodon, ANC de Vic, Omnium Cultural del Ripollès, Ajuntament de Ribes de Freser.

Per a més informació http://ancvallderibes.com

cartell

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

10 + 2 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.