‘#11S2012 Hem fet Història’. Un llibre històric.

Us presentem el llibre _#11S2012 HEM FET HISTòRIA_. Un recull de les millors imatges de la gran manifestació de l’11 de setembre de 2012, fetes pels mateixos protagonistes d’aquella jornada inoblidable.

Més de 400 fotografies a tot color amb peus de foto i enquadernació amb tapa dura. El periodista Jordi Basté n’ha fet el pròleg i també hi ha un text de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, amb el títol _UN DIA PER A LA HISTòRIA._

Hi ha prevista una exposició que recollirà les millors fotos del llibre.

El llibre ha estat editat per ARA llibres amb la col•laboració de l’ANC.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × three =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.