Catalunya – Nigèria. Molt més que Futbol!

Perquè hem de demostrar al món els nostres anhels de tenir Seleccions Catalanes i de llibertat! Perquè esperem que sigui l’últim partit amistós de la nostra Selecció! El 2 de gener hem d’aconseguir que el Catalunya Nigèria sigui una gran festa reivindicativa omplint l’Estadi de Cornellà -El Prat!

L’Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb la Plataforma ProSeleccions, és entitat col·laboradora del partit. Per això posem a disposició de les nostres Assemblees Territorials entrades de grup de totes les zones amb un 30% de descompte i un estalvi en la comissió de gestió.

Els preus, comptant la comissió de gestió són:

Córners: 8EUR, preu normal 12,12EUR (10EUR+2,12EUR de despeses)

Gols: 11,5EUR, preu normal 17,27EUR (15EUR+2,27EUR de despeses)

Tribuna sup: 15EUR, preu normal 22,42EUR (20EUR+2,42EUR de despeses)

Tribuna inferior i tribuna presidencial superior: 18,5EUR, preu normal 27,57EUR (25EUR+2,57EUR de despeses)

Tribuna presidencial inferior: 22EUR, preu normal 32,72EUR (30EUR+2,72EUR de despeses)

Hem arribat a un acord amb la Plataforma per a la gestió de les entrades. Per comprar les entrades ens heu d’enviar un correu electrònic a ENTRADES@SELECCIONS.CAT indicant el número d’entrades que voleu, la zona, un telèfon de contacte i el nom de la persona responsable i la població. Us respondrem explicant-vos com heu de fer la transferència i com haureu de recollir les entrades.

LA DATA Lí­MIT PER DEMANAR-LES ÉS EL 27 DE DESEMBRE.

PROMOCIÓ PER A AUTOCARS

Per animar a la gent a fer autocars de totes les zones del paí­s us oferim a part del descompte del 30%, 3 samarretes de la campanya “Catalunya al Mundial Brasil 2014” perquè les sortegeu entre tota la gent de l’autocar i això ens ajudeu a reivindicar allò que creiem que és el nostre dret: que la selecció catalana de futbol pugui disputar competicions internacionals oficials. Per aconseguir-ho només cal que ens envieu tota la informació de l’autocar a ENTRADES@SELECCIONS.CAT i passeu a recollir les samarretes al Passatge Permanyer 3, de Barcelona.

EL 2 DE GENER, TOTHOM A L’ESTADI A ANIMAR CATALUNYA; TOTHOM A OMPLIR CORNELLÀ -EL PRAT!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 3 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.