Autocars per la Manifestació del dia 11 de Setembre a Barcelona (2012)

Desde IgdxIndependencia estem organitzant autocars a Barcelona per la diada.

La Sortida d’Igualada serà a les 15:00h, de l’Estació d’autobusos. La tornada serà després de la marxa, que calculem sarà sobre les 21:00h o les 21:30h. El preu serà de 7 euros per persona. La data límit per apuntar-se és divendres dia 7 de Setembre.

Si hi esteu interessats, ens podeu contactar per correu electrònic a info@igdxindependencia.cat o a partir del dia 2, al telèfon 686xxxxxx entre les 18:00h i les 20:00h. Ens haurieu d’indicar el nº de persones interessades, i un telèfon o mail de contacte.

També tindrem un servei d’informació el dia 1, a la Caravana de l’Anoia per la Independència.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen + 3 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.