Aquest dissabte 30 de Juny, tots cap a Lleida!

Ja ha arribat l’hora, aquest dissabte ens posem en Marxa cap a la Independència!

Des de Lleida donarem el tret de sortida a centenars d’activitats que durant tot l’estiu portaran el projecte de l’Assemblea a tots els racons del país.

L’acte d’inici de la Marxa s’iniciarà amb una concentració a les 19.00h. als Camps Elisis des d’on arrencarà una marxa a peu fins la Seu Vella passant l’històric edifici del Roser. A les 21.00h., al Turó de la Seu, s’iniciarà l’acte central del dia on ens acompanyaran, entre d’altres: Lluís Llach, Rubert de Ventós, Patrícia Gabancho, Ferran Requejo, Oriol Grau, Quim Torra, Jaume Vallcorba, Miquel Sellarès, Toni Strubell, Joan Tardà, Josep Maria Vila d’Abadal, Xavier Garcia i Oriol Domènech.

L’acte finalitzarà amb l’actuació dels grups Al Tall i Bonobos.

Adjuntem mapa de Lleida on s’indiquen els diversos espais de l’acte. Trobareu una zona d’aparcament habilitada davant del Pavelló firal dels Camps Elisis i, per la tornada, els autocars podran pujar de forma esgraonada al Turó de la Seu on hi ha 5 places habilitades per la recollida de passatgers.

Per anar-hi, s’han organitzat diverses caravanes de vehicles:

Ruta 1: Girona – Lleida per la C-25 (eix transversal)
Hora de sortida des de Girona: 15:30h. des de “La Copa”
16.45h  Punt de trobada 1: Àrea de Gurb (C-25 Km. 175)
18:00h  Punt de trobada 2: Àrea de dscans entre Cervera i Tàrrega. N-II Km 515 (on s’unirà a la caravana provinent de Barcelona)

Ruta 2: Barcelona – Lleida per A2:
Hora de sortida des de Barcelona: 16:30h.
17.15h.  Punt de trobada 1: Hotel el Bruc A2 Km 570.
18.00h.  Punt de trobada 2: Àrea de descans entre Cervera i Tàrrega. N-II Km 515 (on s’unirà a la caravana provinent de Girona)

Ruta 3: Tarragona – Lleida per AP-2 i N-240
Sortida des de la Plaça Imperial Tarraco a les 17.00h.
17.30h. Punt de trobada 1: Plaça del casal de l’Espluga de Francolí. Sortint per la N-240.
18:10h. De pas per Les Borges Blanques.

Ruta 4: Tortosa – Lleida per la C-12
Sortida des de l’estació d’autocars de l’Av. Generalitat (Hife) a les 15:30h.
16:30h. Punt de trobada a la parada d’autobus de l’entrada de Flix.

Paral·lelament s’han convocat autocars i concentracions de vehicles a diversos municipis i comarques que s’afegiran a les 4 rutes principals.

Aquesta setmana, hem presentat la web de la Marxa on ja podem trobar-hi els primers actes convocats per les Assemblees Territorials i Sectorials: www.marxa.assemblea.cat.

I també hem rebut un nou suport molt especial, el de l’exentrenador del Barça, Pep Guardiola, que ha manifestat el seu recolzament al nostre projecte, tal i com se n’han fet ressò molts mitjans de comunicació.

A l’acte d’inici de Lleida també estrenarem el nou marxandatge de la Marxa (samarretes, gorres, fulards, estelades, bons d’ajut…). Als Camps Elisis hi trobareu parades on adquirir-lo, i les Assemblees que ho desitgeu, podreu fer les comandes pels vostres municipis.

Tot és a punt per posar-nos en Marxa!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

19 − one =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.