Lleida donarà el tret de sortida a la Marxa cap a la Independència

El dimarts 26 de juny la Carme Forcadell i el Ferran Civit parlaran de la primera gran acció de l’ANC en roda de premsa

El proper dimarts 26 de juny la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Carme Forcadell, i el membre del secretariat nacional Ferran Civit, explicaran en roda de premsa la primera gran acció de l’ANC: la Marxa cap a la Independència. Els dos detallaran l’objectiu de la iniciativa i les primeres accions planificades dels centenars d’actes que es duran a terme; especialment l’inicial que es farà a Lleida el proper 30 de juny.

Des dels Camps Elisis de la capital del Segrià començarà el dissabte 30 a les 19:45 hores una marxa a peu que recorrerà la ciutat fins arribar a la Seu Vella, on començarà l’acte central amb el parlament de diverses personalitats de la societat catalana. Allà es proclamarà l’inici de la Marxa, que servirà per escampar el missatge independentista a tots els cantons del país i que culminarà l’11 de setembre amb una gran concentració a Barcelona. L’acte comptarà amb diverses actuacions, entre d’altres, la del grup Al Tall.

La roda de premsa informativa es farà el proper 26 de juny a l’auditori del CIEMEN (C/Rocafort 242 Bis, Barcelona) a les 12:30 hores.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 2 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.