28 de juny del 2012: PRESENTACIÓ PÚBLICA DE GAIS I LESBIANES PER LA INDEPENDÈNCIA

El proper 28 de juny del 2012 tindrà lloc la presentació de l’Assemblea de Gais i Lesbianes per la Independència, com a Assemblea Sectorial de l’ANC (Assemblea Nacional Catalana). Aquesta assemblea ha estat constituïda recentment i farà la seva presentació oficial coincidint amb els actes de celebració del Pride 2012 de Barcelona.

L’acte tindrà lloc a les 17.00 h a la Sala Buenos Aires de l’Hotel Axel de Barcelona (carrer Aribau, 33), i comptarà amb el suport públic de Ventura Pons, cineasta, i d’ Anna Sahún, actriu que ens acompanyarà.

Comptarà també amb les intervencions de:

–          Albert Arch, coordinador de Gais i Lesbianes per la Independència, qui presentarà l’acte

–          Núria Jàvega i Anna Bernabeu, coordinadores de Sectorials de l’ANC

–          Carles Castellanos, vicepresident de l’ANC

Així mateix, l’Assemblea de Gais i Lesbianes per la Independència anuncia la seva participació per primera vegada a la desfilada del Pride, tot convocant els seus i les seves simpatitzants el proper 1 de juliol a les 17h00 a la pl. Universitat de Barcelona per tal d´omplir la desfilada d´estelades i pancartes al.lusives a la necessitat de tenir un estat propi que pugui garantir els nostres drets, sense retallades ni involucions.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 4 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.