L’ANC dóna suport i se solidaritza amb la campanya #novullpagar

L’Assemblea recolza les mobilitzacions que hi ha previstes especialment el proper 20 de maig

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha reiterat, en un comunicat, el seu suport a les mobilitzacions ciutadanes que s’han dut a terme darrerament contra el pagament dels peatges i ha criticat “els intents de desmobilització que s’han promogut des de diferents instàncies empresarials, sindicals i institucionals”. L’ANC considera, a més, que la campanya és una “demostració important de fermesa contra l’espoliació que pateix el poble català”.

Al comunicat, l’Assemblea s’ha refermat “en el suport a les mobilitzacions que hi ha previstes especialment el proper dia 20 de maig” i ha instat a “les persones i institucions responsables a trobar de manera urgent solucions justes que no es fonamentin en l’exacció del poble català”.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 + 4 =

Seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.